Verkopen van uw eigendom

CASALINA Real Estate, met zijn vestigingen in Evere en Wezembeek-Oppem, reeds meer dan 15 jaar actief, de ideale partner om uw pand toe te vertrouwen bij verkoop . Begeleid u met professionalisme en transparantie. 

Ook wij werken volgens de strikte COVID-regels voor onze klanten, zowel op kantoor als tijdens de bezoeken.

PROFESSIONELE VASTGOEDFOTOGRAFIE

Professionele vastgoedfotografen weten als geen ander hoe ze uw woning in beeld moeten brengen. Hun visuele artistieke kwaliteiten samen met onze liefde voor vastgoed worden één geheel. Uw pand zo goed mogelijk op de markt brengen is samen ons streefdoel.

Woningen worden traditioneel in beeld gebracht via standaardfotografie. Onze hedendaagse conjunctuur vraagt meer dan dat. De jarenlange ervaring, gecombineerd met de modernste fototechnieken zorgen voor een professionele impact.

Kwaliteit in samenspraak met de klant is de basis van een geslaagde start van verkoop.

CASALINA Real Estate werkt samen met een team van professionele fotografen uit jouw regio.

                                                                       CASALINA REAL ESTATE HEEFT OOG VOOR DETAIL

Vastgoedfotografie dient uitnodigend te zijn, informatief met een duidelijke ruimtelijke impressie van uw woning. Onze fotograafspecialisten gebruiken hiervoor groothoeklenzen die zelf de kleinste ruimtes optimaal in beeld brengen. Zij hebben oog voor détail. Dit maakt onze fotoreportage helemaal af.

DE BESTE TOOLS MATTERPORT 3D

Daar de vastgoedmedia een metamorfose ondergaat, heeft CASALINA Real Estate de beslissing genomen om de allernieuwste technieken aan te wenden.

Laat u verleiden tot het maken van de ultieme online bezichtiging met onze Matterport camera’s. Deze revolutionaire techniek zorgt voor een “Google Streetview-ervaring” binnen de muren van uw woning. Deze tool is gebruiksvriendelijk, verrassend snel en toegankelijk via uw mobiele apparaten.

De bezoeker krijgt via een Virtual Reality(VR)-bril het gevoel dat hij daadwerkelijk in de woning vertoeft.(Immersive content).

                                                                       CASALINA REAL ESTATE VAN KELDER TOT ZOLDER.

WAAROM MATTERPORT ?
Deze techniek laat u toe om uw woning te laten zien alsof jijzelf de makelaar bent. De potentiële bezoeker kan op ieder moment van de dag het pand bezoeken. CASALINA Real Estate creëert het Wauw-Effect dat verkoper en koper aanzet tot mond-aan-mondreclame.

                                       CASALINA REAL ESTATE GEEFT U DE MOGELIJKHEID HET PAND TE BEZOEKEN 24/7.

HOOGTEFOTOGRAFIE MET MAST OF DRONE

         CASALINA REAL ESTATE ZOEKT HET HOGEROP.

Wij zoeken het letterlijk hogerop. Met een speciale mast of drone brengen we de ligging van uw woning prachtig in beeld. Hoogtefotografie is een perfecte match met vastgoedfotografie. Het bijzondere perspectief is opvallend en brengt de omgeving, tuin en privacy van uw woning perfect in beeld voor potentiële kopers.

360° VIRTUAL TOUR

Casalina Real Estate biedt u een hoog kwaliteit 360 graden vastgoedfotografie aan. De bezoeker wordt rondgeleid in zijn toekomstige woonst. Hij kan bij wijze van spreken op iedere moment van de dag zijn geliefkoosd stekje betreden, vanop zijn computer, tablet, smartphone, VR-bril, … .

                                                 CASALINA REAL ESTATE BIEDT U DE VIRTUELE SLEUTEL VAN UW WOONST.

Volgens de “High Dynamic Range” methodiek worden er 360° foto’s gemaakt. Voor elke foto worden er drie verschillende opnames gemaakt om zo een panoramisch geheel te vormen. Een 360° foto bestaat uit maar liefst 12 beelden waardoor het eindresultaat super kwalitatief wordt dit in tegenstelling met de standaardfotografie. 

SOCIAL MEDIA VIDEO

De impact die de sociale media op ons heeft, is inmiddels welbekend. Video’s zijn populairder dan ooit. Dit is trouwens ook de regel voor de “vastgoedjagers”. CASALINA Real Estate biedt u de kans om de verkoop van uw woning via de sociale mediakanalen te promoten. Kort, krachtige en geanimeerde video’s worden op diverse sociale media geplaatst(Facebook, Instagram, Twitter, …). CASALINA Real Estate stelt alles in het werk voor een snelle verkoop. De professionele opnames zijn een streling voor het oog en dragen bij tot extra informatie en meerwaarde van uw pand.

                                                             CASALINA REAL ESTATE SYNONIEM VAN SNELLE VERKOOP

Door het werken met hoogwaardige apparatuur, professionele editing en een strakke workflow kunnen we enkel besluiten dat al deze tools een superresultaat opleveren en een perfecte opwarmer zijn voor het “live” bezoek. 

Het verkopen van uw eigendom is een verantwoordelijkheid en een beroep op zich ! 

ONZE WERKWIJZE

1. Individuele aanpak zonder enige verplichting

U ontvangt een waardebepaling en advies met betrekking tot de verkoop van uw eigendom. Als Vastgoedkantoor zorgen wij ook voor het aanvragen van alle nodige documenten zoals; energieprestatiecertificaat (EPC), bodemattest, elektrische keuring, proces-verbaal van elektrische keuring, stedenbouwkundige inlichtingen, e.a. …) om uw dossier te vervolledigen.

2. Beschrijving en staat van het pand

Wij komen langs voor een gedetailleerde beschrijving van uw eigendom dat te koop wordt aangeboden. Voor de publiciteit op onze website maken wij een uitgebreid verslag van uw eigendom met professionele foto’s, ligging via Google Maps en Street View. Tevens kunnen wij uw pand mits goedkeuring voorstellen via “social networking” (Facebook, Twitter, e.a. …). Wij zorgen ervoor dat uw eigendom door zoveel mogelijk potentiële kandidaten wordt opgemerkt.

3. Contract tussen beide partijen

Wij stellen een eenvoudige B.I.V.-overeenkomst op met onze verplichtingen en opgelegde taken.


4. Te koop stellen en opvolging

Met 2 vastgoedkantoren gelegen te Evere en Wezembeek-Oppem samen met onze drietalige vastgoedmakelaars, zijn wij uitstekend geplaatst om uw eigendom op een positieve en professionele wijze te verkopen. Wij garanderen u een maximum aan bezoeken met resultaat! Wij leiden alle kandidaat-kopers rond in uw eigendom en houden u op de hoogte van hun reacties! Wij zorgen ervoor dat uw eigendom constant in de kijker staat. Naast een affiche in onze drukbezochte vitrine te Evere en Wezembeek-Oppem wordt uw eigendom gepubliceerd op Immoweb, Vlanimmo, Logic-Immo, en andere advertenties. Uw eigendom wordt bovendien opgemerkt door ons opvallend publiciteitsbord.

Alle rapporteringen betreffende uw eigendom kan u rechtstreeks volgen via een eigen login op onze website !

5. Verkoopsovereenkomst

Bij akkoord tussen u en de kandidaat koper(s)/huurder(s), stellen wij een verkoops/verhuurs-overeenkomst op. Wij verzamelen alle nodige documenten en besparen u de administratieve rompslomp.

                                                                   GEEN VERKOOP = GEEN COMMISSIEVERGOEDING!!!

CASALINA REAL ESTATE MAAKT HET VERSCHIL

Vandaar

EXPERIENCE MAKES THE DIFFERENCE !