Nauwkeurige waardebepaling voor jouw woning

De juiste waardebepaling aanvaarden, blijft steeds een knelpunt voor vele eigenaars.

CASALINA Real Estate, sinds 2004 actief in de vastgoedsector, kent de vastgoedmarkt in uw streek door en door en vermijdt overschattingen.

CASALINA Real Estate bezorgt u een correcte schatting volgens een marktconforme waarde die u in staat stelt uw pand op een zeer korte termijn te verkopen aan de juiste prijs. 

Bewijs hiervan tonen onderliggende cijfers.

Vraag uw gratis schatting aan

Waarom kiezen voor Casalina Real Estate?

 • 18 Dagen
  tot een gemiddelde verkoop
 • 4 %
  Is het maximale verschil tussen onze schatting en de werkelijke verkoopprijs
 • 94 %
  Succespercentage van verkoop
 • Groot klantenbestand

  Sedert 2004 hebben wij op alle niveaus meer dan 6.500 contacten gegenereerd, zowel op gebied van verkoop, verhuur en beheer. Met ons ervaren en professioneel team staan wij ter beschikking van onze klanten.

 • 20 jaar ervaring

  Met 20 jaar ervaring in de makelaardij, scheppen we een goed beeld van het woningaanbod in de verschillende regio’s waar onze kantoren gelegen zijn. We kunnen je uitstekend adviseren en begeleiden bij het aan- of verkopen van je woning.

 • Hoge tevredenheidsscore

  Sinds jaren bestuderen wij de klanttevredenheid van ons bedrijf. Het is belangrijk om voortdurend te sturen op de behoefte en wensen van onze klanten. Vandaar dat wij betrouwbaarheid, zekerheid, responsiviteit en inlevingsvermogen hoog in het vaandel dragen.

 • Actief op sociale media

  Sociale media maakt deel uit van ons plan. Wij vinden de tijd om voldoende activiteit te stoppen via profielen en blogs. Er wordt dus meerdere malen per dag gepost via zinvolle en relevante content. Zo breiden we onze aanhang uit.

 • Publiciteit

  Eén van onze grote troeven is dat wij voorkeur geven aan originele publiciteitscampagnes. Live-evenementen via workshops waar we onze professionele expertise delen, geven een extra meerwaarde. Videomarketing staat voor ons op nummer één.

 • Realistische waardebepaling

  De juiste waardebepaling aanvaarden, blijft steeds een knelpunt voor vele eigenaars. Wij kennen de vastgoedmarkt in uw streek door en door en beschermen u tegen overschattingen. Vandaar dat wij streven naar een realistische en eerlijke schatting volgens een marktconforme waarde die u in staat stelt uw pand op een zeer korte termijn te verkopen aan de juiste prijs.

 • Daad bij het woord

  We kunnen het niet in woorden uitleggen hoe belangrijk communicatie wel is. Wij proberen een krachtige boodschap over te brengen via het KISS-principe(Keep It Short and Simple : houd het kort en maak het niet te moeilijk).

 • Resultaat

  U zal bijgestaan worden door onze vaste opgeleide vastgoedmedewerkers. Hun passie voor het vak, hun ervaringen en hun verkooppsychologie staan in voor de vlotte verkoop van uw eigendom.  

Vraag uw gratis schatting aan

Uw gegevens
U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet uw telefoon invullen.
Pandgegevens
U moet een straat invullen.
U moet een nummer invullen.
U moet een postcode invullen.
U moet een gemeente invullen.
U moet een type selecteren.
U moet een status selecteren.
U moet een kamers invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

VERKOPEN met Casalina Real Estate