Verhuren met Casalina

Verhuren wordt alsmaar complexer. De Belgische wetgeving wordt regelmatig bijgesteld zodanig dat vele eigenaars door de bomen het bos niet meer zien.
CASALINA Real Estate helpt de eigenaars hierbij door een continue opvolging van nieuwe verplichtingen in de huurwetgeving.
Dankzij ons kantoor kan u als eigenaar rekenen op een administratief en commercieel team met een flinke dosis mensenkennis en transparantie. Met 20 jaar ervaring in de verhuursector gunt CASALINA Real Estate u de welverdiende rust.

Ook wij werken volgens de strikte COVID-regels voor onze klanten, zowel op kantoor als tijdens de bezoeken.

Met zijn vestigingen in Evere en Wezembeek-Oppem, zijn wij de ideale partner om uw pand toe te vertrouwen voor verhuur. 

360° VIRTUAL TOUR

Casalina Real Estate biedt u een hoog kwaliteit 360 graden vastgoedfotografie aan. De bezoeker wordt rondgeleid in zijn toekomstige woonst. Hij kan bij wijze van spreken op iedere moment van de dag zijn geliefkoosd stekje betreden, vanop zijn computer, tablet, smartphone, VR-bril, … .

                                             CASALINA REAL ESTATE BIEDT U DE VIRTUELE SLEUTEL VAN UW WOONST.

Volgens de “High Dynamic Range” methodiek worden er 360° foto’s gemaakt. Voor elke foto worden er drie verschillende opnames gemaakt om zo een panoramisch geheel te vormen. Een 360° foto bestaat uit maar liefst 12 beelden waardoor het eindresultaat super kwalitatief wordt dit in tegenstelling met de standaardfotografie. 

Het verhuren van uw eigendom is een verantwoordelijkheid en een beroep op zich ! 

ONZE WERKWIJZE

1. Individuele aanpak zonder enige verplichting

U ontvangt een waardebepaling en advies met betrekking tot de verhuur van uw eigendom. Als Vastgoedkantoor zorgen wij ook voor uw plaatsbeschrijving en het aanvragen van alle nodige documenten zoals; plannen, energieprestatiecertificaat (EPC) en dergelijke om uw dossier te vervolledigen.

2. Beschrijving en staat van het pand

Wij komen langs voor een gedetailleerde beschrijving van uw eigendom dat te huur wordt aangeboden. Voor de publiciteit op onze website maken wij een uitgebreid verslag van uw eigendom met professionele foto’s, ligging via Google Maps en Street View. Tevens kunnen wij uw pand mits goedkeuring voorstellen via “social networking” (Facebook, Instagram, e.a. …). Wij zorgen ervoor dat uw eigendom door zoveel mogelijk potentiële kandidaten wordt opgemerkt.
3. Contract tussen beide partijen
Wij stellen een eenvoudige B.I.V.-overeenkomst op met onze verplichtingen en opgelegde taken.

4. Te huur stellen en opvolging

Met 2 vastgoedkantoren gelegen te Evere en Wezembeek-Oppem samen met onze drietalige vastgoedmakelaars, zijn wij uitstekend geplaatst om uw eigendom op een positieve en professionele wijze te verhuren. Wij garanderen u een maximum aan bezoeken met resultaat! Wij leiden alle kandidaat-huurders rond in uw eigendom en houden u op de hoogte van hun reacties! Wij zorgen ervoor dat uw eigendom constant in de kijker staat. Naast een affiche in onze drukbezochte vitrine te Evere en Wezembeek-Oppem wordt uw eigendom gepubliceerd op Immoweb, Vlanimmo, Logic-Immo, en andere advertenties. Uw eigendom wordt bovendien opgemerkt door ons opvallend publiciteitsbord.
Alle rapporteringen betreffende uw eigendom kan u rechtstreeks volgen via een eigen login op onze website !

5. Opstellen huurovereenkomst en plaatsbeschrijving

Na analyse van het dossier van een solvabele kandidaat huurder en bij akkoord tussen u en de kandidaat, stellen wij een verhuurovereenkomst op volgens de meest recente wetgeving. Organiseren van een plaatsbeschrijving en registratie van beide documenten horen ook tot onze diensten.

Wij verzamelen alle nodige documenten en besparen u de administratieve rompslomp.

                                                                GEEN VERHUUR = GEEN COMMISSIEVERGOEDING!!!

CASALINA REAL ESTATE MAAKT HET VERSCHIL

Vandaar

EXPERIENCE MAKES THE DIFFERENCE !