Verhuren met Casalina

Verhuren wordt alsmaar complexer. De Belgische wetgeving wordt regelmatig bijgesteld zodanig dat vele eigenaars door de bomen het bos niet meer zien.
CASALINA Real Estate helpt de eigenaars hierbij door een continue opvolging van nieuwe verplichtingen in de huurwetgeving.
Dankzij ons kantoor kan u als eigenaar rekenen op een administratief en commercieel team met een flinke dosis mensenkennis en transparantie. Met meer dan 15 jaar ervaring in de verhuursector gunt CASALINA Real Estate u de welverdiende rust.

Met zijn vestigingen in Evere en Wezembeek-Oppem, zijn wij de ideale partner om uw pand toe te vertrouwen voor verhuur. 

De randgemeenten van Brussel:

  • Wezembeek-Oppem, Kraainem, Sterrebeek, Kortenberg, Tervuren, Zaventem

Alsook de Oostelijke kant van Brussel:

  • Evere, Sint-Lambrechts-Woluwe, Schaarbeek, Haren, …

zijn de gemeenten bij uitstek voor klanten van NATO, Europese Instellingen, Ambassades, Internationale bedrijven, e.a. … .  

CASALINA Real Estate focust zich al meer dan 15 jaar op deze markt en mag zich dan ook al tot de “anciens” beschouwen. Ons kantoor begeleidt de eigenaars op een professionele manier voor de verhuur van hun pand.

CASALINA Real Estate zoekt potentiele huurders. Een onderzoek naar betrouwbare kandidaten wordt gestaafd door het opvragen van verschillende documenten waaronder:

  • de arbeidsovereenkomst
  • de drie laatste loonfiches
  • een ingevuld document van de samenstelling van het gezin
  • een kopie van de identiteitskaarten,…  

Van zodra al deze documenten in bezit, wordt de eigenaar op de hoogte gesteld van de kandidaat-huurder.

Tenslotte beslist de eigenaar en wordt hem het huurcontract volgens de meest recente wetgeving opgesteld en doorgestuurd voor goedkeuring.
Het definitieve huurcontract wordt getekend in één van onze vestigingen samen met de eigenaar en kandidaat-huurder.
CASALINA Real Estate volgt de volledige procedure op, zoals inkomende plaatsbeschrijving, bankgarantie, verzekering, betaling van de eerste maand huur met eventuele lasten en registratie van het huurcontract en plaatsbeschrijving.
CASALINA Real Estate werkt sinds jaar en dag om iedereen zo tevreden mogelijk te houden en beseft maar al te goed dat zij zonder hun eigenaars niets betekenen op de vastgoedmarkt.

Vandaar onze keuze :

Experience makes the difference !