• STEENOKKERZEEL NIEUWBOUWWONINGEN in Steenokkerzeel

CASALINA Real Estate stelt TE KOOP: 6 op maat te bouwen woningen in een verkaveling te Steenokkerzeel. Prijzen vanaf 336.600 tot 445.900 (incl. woning). Verkoop onder btw-stel en registratierechten!

CASALINA Real Estate stelt TE KOOP: 6 op maat te bouwen woningen in een verkaveling te Steenokkerzeel. Keuze uit gesloten en halfopen bebouwingen, centraal gelegen op een locatie met goede verbindingen (Brussels Airport, centrum Mechelen, E19, supermarkt en dergelijke....). Divers aanbod aan sport- en ontspanningsmogelijkheden (natuurgebied Torfbroek, sportcentrum, Brabantse Golf…). Prijzen vanaf 336.600 euro tot 445.900 (incl. woning). BEN-norm woningen (Bijna Energie Neutrale woningen) met 3 dubbel glas en zonnepannelen. De woning voldoet hiermee aan de strenge energie-eisen die gelden vanaf 2021.
Afwerking sleutel op de deur volgens gepersonaliseerd lastenboek met eigen materialen en kleur- en stijlkeuze. Een door U gewenste indeling is nog bespreekbaar binnen de mogelijkheden van de constructie evenals een aangepast of gewenst eigen ontwerp. Verkoop onder btw-stelsel en registratierechten. Interesse? Meer informatie WWW.CASALINA.BE