GEEN VERKOOP = GEEN COMMISSIEVERGOEDING

Waarom uw eigendom verkopen met Immo Casalina?

Uw vastgoed aan ons toevertrouwd biedt u zekerheid op een volledige service

De hedendaagse markt vraagt de beste prijs in de passende timing.  Uw eigendom kan maar 1 maal verkocht worden, doe het dus goed en schakel Immo Casalina in !

Correcte waardebepaling

Onze vastgoedmakelaars verkopen dagelijks eigendommen. Hierdoor kennen zij de markt door en door. Een marktconforme prijsbepaling is een belangrijk onderdeel van onze opdracht en is cruciaal voor een geslaagde transactie.

Dossiersamenstelling

Na het verkrijgen van uw opdracht starten wij onmiddellijk met de opmaak van uw dossier, dit in samenspraak met uw notaris. Een bodemattest wordt aangevraagd, kadastrale inlichtingen, het EPC-certificaat, e.a. ...

Publiciteit

Met een belangrijk publiciteitsbudget wensen we alle toevertrouwde eigendommen in de kijker te zetten. Hiervoor worden zowel regionale als nationale kanalen aangewend, variërend voor elk type vastgoed.

Druk bezochte website

Onze website wordt maandelijks door duizenden bezoekers bekeken.  De eigendommen worden op een aantrekkelijke manier voorgesteld met grote foto's, liggingplan en detailinfo.  Bij interesse weet de surfer onmiddellijk waar gebeld.

Bestand met zoekende kopers

Van zodra uw eigendom gepubliceerd wordt, ontvangen alle  gekende kandidaten een email.  Dit is een eerste bron om een geschikte koper te vinden voor uw eigendom.

Dynamische & professionele medewerkers

U zal bijgestaan worden door onze vaste medewerkers die allen een gespecialiseerde vastgoedopleiding genoten. Hun passie voor het vak, hun ervaring en hun verkoopspsychologie staan in voor de vlotte verkoop van uw eigendom.


Contacteer ons

Vernieuwen
Immo Casalina gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. meer infoverder gaan