Individuele aanpak zonder enige verplichting

U ontvangt een waardebepaling en advies met betrekking tot de verkoop of verhuur van uw eigendom. Als Vastgoedkantoor zorgen wij ook voor uw plaatsbeschrijving en het aanvragen van alle nodige documenten zoals;  energieprestatiecertificaat (EPC), bodemattest, elektrische keuring, e.a. …) om uw dossier te vervolledigen.

Beschrijving en staat van het pand

Wij komen langs voor een gedetailleerde beschrijving van uw eigendom dat te koop of te huur wordt aangeboden. Voor de publiciteit op onze website maken wij een uitgebreid verslag van uw eigendom met professionele foto’s, ligging via Google Maps en Street View. Tevens kunnen wij uw pand mits goedkeuring voorstellen via “social networking” (Facebook, Twitter, e.a. …). Wij zorgen ervoor dat uw eigendom door zoveel mogelijk potentiële kandidaten wordt opgemerkt.

Contract tussen beide partijen

Wij stellen een eenvoudige B.I.V.-overeenkomst op met onze verplichtingen en opgelegde taken.

Te koop stellen en opvolging

Met 2 vastgoedkantoren gelegen te Evere en Wezembeek-Oppem samen met onze drietalige vastgoedmakelaars, zijn wij uitstekend geplaatst om uw eigendom op een positieve en professionele wijze te verkopen. Wij garanderen u een maximum aan bezoeken met resultaat! Wij leiden alle kandidaat-kopers rond in uw eigendom en houden u op de hoogte van hun reacties! Wij zorgen ervoor dat uw eigendom constant in de kijker staat. Naast een affiche in onze drukbezochte vitrine te Evere en Wezembeek-Oppem wordt uw eigendom gepubliceerd op Immoweb, Vlanimmo, Logic-Immo, en andere advertenties. Uw eigendom wordt bovendien opgemerkt door ons opvallend publiciteitsbord.

Alle rapporteringen betreffende uw eigendom kan u rechtstreeks volgen via een eigen login op onze website !

Verkoopsovereenkomst

Bij akkoord tussen u en de kandidaat koper(s)/huurder(s), stellen wij een verkoops/verhuurs-overeenkomst op. Wij verzamelen alle nodige documenten en besparen u de administratieve rompslomp.

GEEN VERKOOP = GEEN COMMISSIEVERGOEDING!!!

Immo Casalina gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. meer infoverder gaan