Immo Casalina

IMMO CASALINA is reeds 10 jaar actief in verkoop/ verhuur/syndicus en rentmeesterschap. Ook een vaste waarde in de regio met een jong, dynamisch en drietalig team die in staat is om op een erg flexibele manier gevolg te geven aan de noden van hun klanten. U mag van hun een persoonlijke en professionele service verwachten met maximale bereikbaarheid.

Wij verleggen de grenzen van de makelaarsfunctie

Immo Casalina is geen kantoor als een ander... Wanneer u in zee gaat met Immo Casalina geniet u van een reële meerwaarde waarbij beroepsernst gepaard gaat met dynamiek op het vlak van marketing.
U steunt zo ook meteen op een stevig onderbouwde structuur waardoor een omvangrijk netwerk van relaties voor u bereikbaar wordt zodat uw verkoop in alle discretie kan gebeuren.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen : zonder dat u enige verbintenis aangaat. Wij  onderzoeken via de beste manier om de waarde van uw vastgoed op te waarderen. Wij staan graag te uwer beschikking met onze deskundige raad en professioneel advies.

Alain Sterckx
Alain heeft naast zijn ervaring in de ontwikkeling van kantoor- en appartementsgebouwen als projectleider ervaring opgedaan in de uitvoering van bouwwerken. Zijn algemene interesse in vastgoed leidde er toe dat hij ook zijn erkenning als vastgoedmakelaar kreeg.

Sven Debeyser
Reeds 15 jaar actief in de vastgoedsector en 10 jaar als medewerker bij Immo CASALINA. Zijn algemene interesse in vastgoed en grondige kennis zal ongetwijfeld bijdragen tot het welslagen van uw vastgoedtransactie.

Immo Casalina gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. meer infoverder gaan